Nu var det ett tag sen jag var inne och skrev något... Så tänkte komma med en lite update och sen försöka att skärpa mig. Jag för ju även den här bloggen för min egen skull. Då jag kan gå tillbaka och läsa vad jag gjorde förra året eller för ett halvår sen. jag tycjer även att det är skön att skriva av mig mina egna analyser om träningarna och om känslan jag hade under ridpasset osv.
 
Jag har motionerat henne så mångsidit som möjligt då jag varvar med uteritter, pass på ridbanan, ridning på åkern, träning för tränare och ridning på mycket vrigerande underlag. Hennes ben ser fina ut men höger fram svullnar upp litegranna när hon inte rör på sig. Jag lindar hennes ben fortfarande då jag inte kan använda skydd optimalt ännu. Jag kör kylgel både innan och efter ridning och svullnaden går alltid ner efter ridning. Hon visar inget täcken på hälte eller ömhet då det bara är ytligt och det ser värre ut. Hon kommer nog alltid ha små problem med svullnad på höger fram efter skadan men jag förbygger det så mycket jag bara kan tills det är hel läkt och päls har växt ut som det ska.
 
Vi var iväg och tränade terräng (som jag kan berätta mer om i ett annat inlägg) och vi klarade då även terrängkortet. Så nu är Aida och jag startklara även inom den grenen!
 
Vi hade även en träning för Helena Persson förra veckan som gick strålande bra! Jag kan berätta lite mer om den träningen i ett eget inlägg sen.
 
I onsdags var det träning för Peter Eriksson igen och jag kan ju säga att ingen av oss glänste direkt. Jag ska även där berätta i ett eget inlägg om träningen. Har även bilder ifrån träningen som smärtar emot att dela med mig , men jag delar med mig även för min skull!
 
Hon fick vila lite efter träningen i onsdags och igår så tog vi en tur på åkern. Ger er ett inlägg om det också.
 
I övrigt har jag mycket kul att se fram emot då träning för KG Svensson väntar nästa vecka och även en dressyrtränig! 

Kommentera

Publiceras ej