Idag har jag ridigt alla mina hästar.

jag började med smilla och det gick super. hon var pigg och ville små springa hela tiden. Hon fick trava lite för att bli av med den värsta energin och för att mjuka upp sig lite. Av ren nyfiken het ville jag se om hennes galopp fortfarande satt. Så jag la galoppskänkel för höger galopp, poff så var hon i galopp. Hon hade altså inte glömt något.
Det var riktigt kul att det fortfarande satt.


Sen red jag plaza som jag inte ridigt sen olykan. Så hon var lagom pigg!!! Vi red till vattnet och tillbaka. Jag travade henne lite för att hon skulle bli av med lite energi så hon inte var som en tickande bomb. Hon var jätte fin i traven. så lätt i handen och framåt. Där kunde man verkligens äga att jag hade henne mellan hand och skänkel.

Sist ut var Aida. satte sadeln på henne nu för att ha en liten säkerhet.
Red ner till vattnet med henne också och hon var så fin!!
Travade henne lite och det var helt otroligt!! Hon går verkligen i uppförsbacke! ¨så coolt och känna! Provade en galopp och den var helt otrolig den med!! Går inte och beskriva vilka underbara hästar jag har!

Jag kan med ett leende på läpparna säga att det var en bra sista tur på mina hästar för detta år!

Nu är jag spännd på vad 2012 har att bjuda på i häst väg!!

/Beatrice
Mitt bloggande har varit lite lågt nu några dagar och det är inte för att jag har glömt bort bloggen utan det är för att jag haft jätte stressigt och haft mycket att göradom senaste dagarna. Man får inte glömma bort att man har ett liv också.

Idag har jag haft en städ och tvätt dag. Hålle rpå för fullt med tvätten och väntar nu på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den på tork.

PÅ hästenfrånten har det varigt mycket lågt. Jag har bara gjort det nödvändigaste med dom som att mocka och in och ut släpp och mata dom. Allt överigt har ju tyvärr flyttat fram.

Imorgon ska jag åka iväg på kvällen så lär inte bli något speciellt med dom då heller. Och på torsdag kommer jag hem sent på kvällen och kommer inte vara på mitt allra piggaste humör.... På fredag blir det väl ännu en lugn dag och på Lördag är det nyår. Så jag tror inte jag kommer vara så jätte aktiv med just hästarna fram till nyår. Men till det nya året är det bara att börja träna upp dom.  I början på januari ska jag träffa läkare och magnetröntga knät så det är på sätt och vis bra att jag inte är fysiskt aktiv med kroppen så jag inte får så ont.

Men nu vet ni varför det har varit tyst några dagar och det kommer vara rätt lågt några dagar fram också.

Ni får gärna komma med tips på va ni vill läsa om. När jag har tid att blogga igen! Bomba mig med idéer!!

/Beatrice
Jag är en person som gillar att pynta och pyssla i stallet.
Förra året var det jätte dumt för då han verkligen inte jag pynta något i stallet och jag hede sånt dåligt samvete för det. Men i år fick mina hästar pyntat.


Nu ser typ taket jätte konstigt ute men ni ser pyntet ovanför boxarna i alle fall! Jag gillar när det är stilrent och endå piffigt.
Jag älskar glitter och skulle mer än gärna vilja pynta hela stallet fullt av glitter. Men man måste ju endå göra det så pass så inte hästarn äter upp det. Och då tänker jag genast på Aida!

Nu har dom ju börjar ea ut jul pynt i till nästa år ska jag köpa på mig massa massa jul pynt så ska jag pynta stallet otrolit mycket nästa år! hehe!

/Beatrice