I julklapp fick jag min efterlängtade ridhjälm som jag redan själv valt ut och provat. Har vetat att jag ska ha fått den i julklapp länge men jag blir lika glad endå när jag väl fick den även om jag visste vad det var i.  
Det sitter otroligt skönt på huvudet och den känns nästan vitlös när man har den på huvudet!
Premiär red i den när det var snöstorm bara för att jag bara var tvungen att få använda den!  
Tror jag genast vart en bättre ryttare med den nya ridhjälm,  haha!  
 
Igår var det ju en hemsk snöstorm. Min stallchef var med i en trafik olycka mot kvällen då hon skulle antagligen hem ifrån stockholm...Läskigt med all blåst och snö och det blir så underkylt på vägarna! Nä man får vara försiktig nu på vägen!
 
Jag var endå tapper och begav mig ut på ett pass på ridbanan. Jag hade premiär ritt i min nya julklapp som jag kan visa sen!
 
Aida kändes fin och vi trämade mycket övergångar!
Vid varje bokstav på ridbanan gjorde vi en övergång. jag gjorde det två varv i varje varv först i skritt till trav och sen till galopp till trav . Från galopp till trav var det jobbigare tyckte hon. Men hon skötte sig endå galant! Då kunde det bli 3 till 4 galopp språng tills hon fick bryta av och trava 4-5 travsteg för att sen fatta galopp igen och galoppera 3-4 galopprång för att sen gå ner till trav igen och så där höll vi på i 2-3 varv på ridbanan. Jätte nyttigt!!
 
Vart också väldigt stolt över mig att jag begav mig ut i snö stormen endå och red! var nyttigt för nog både Aida och mig! Ger mig en extra klapp på axeln då!
 
Ja...ibland räcker inte tiden till. Dom dagarna innan julafton var stressiga och jag hade mycket att göra. Tiden räckte inte till Aida. Dessutom tror jag inte att en stunds vila inte skadade. Hon fick vila i onsdags , dan före julafton och tanken var att jag skulle hinna rida på julaftonsmorgonen men jag hade alldeles förmycket att göra under förmiddagen att jag inte kunde ta mig iväg.
Dagen efter julafton åkte jag bort upp till stockholm och levde lyxliv i några dagar så då fick min medryttare ta hand om Aida och min lilla hund Zita.
 
Jag tror som sagt inte att den vilan som varade i tre dagar inte skadade henne!