Nu har man äntligen satt sig till ro. Har haft praktik idag då som sagt och det gick bra, får så mycket nyttigt med mig som jag kan använda i andra samanhang med. Känns riktigt bra.

Kom hem vid halv 4 och råkade somna då och sen väckte mamma mig vid 6 och då kom Mr.S och hämtade mig.
Har nu ridigt, hoppade lite bana idag och det gick jätte bra. Hoppade lite svarten med och det gick också bra. Ska bli så kul att komma iväg på söndag och tävla. Ska debutera i LA:n och jag hoppas ju på en placering , haha.

Nu ska en vänn snart komma upp till mig och så ska vi dricka lite och sen kanske ut och leta rätt på en eld att kolla på annars ska vi hem och kolla på film. Orkar fan inte dra ut och ha värsta festen. Är så sjukt trött efter en jobbig vecka.

Kanske slänger in ett inlägg lite senare ikväll.
Ha en trevlig valborgs helg och drick inte för mycket nu och tänk dig för vad du gör, Kram kram!
God morgon alla.
Nu har jag haft några timmars sömn och nu är man vaken och ska iväg till jobbet. Men det är skönt att det är sista dagen den hära veckan. Imorgon är det ju en röd dag.
Idag är det valborg, vad ska man hitta på? tänkte vara med några kompisar men inget är bestämt, Hur som hellst ,när jag kommer hem och ut på hillesta så ska jag träna efter som på söndag är det den efterlänktade tävlingen.

Kanske på eftermiddagen ska jag på en jobb intervjuv, men ska ringa till dom och prata. Hoppas jag har kvar numret i mobilen bara.

Nu ska jag göra mig i ordning.
ha en trevlig dag.
Nu funkar äntligen mitt internat så nu kan jag börja blogga igen.
Har säkert tappat jätte mycket besökare men måste nu locka till mig nya.Massor har hänt och jag ska försöka förkorta ner allt i ett inlägg så småning om. Det var ju trotts allt 2 veckor sen sisst.

Jag fyllde ju år idag, 29 April, så nu får man supa lagligt och gå på krogen. riktigt kul.
har fått en mini laptop som jag sitter och skriver på nu, en riktigt fin "acer"  så det kan ju vara därför mitt internet funkar nu. Jag har fått massor av pengar så jags ka köpa ett par nya ridstövlar men vilka vet jag inte riktigt enu och sen ska jag köpa kläder. Har fått en riktig söt liten tjol idag och ett fint vitt linne.
Bilder på datan och kläderna lägger jag upp inom kort då jag har instalerat in mobil grejset till datan efter som jag fottar genom mobilen.
Efter som detta är en ny data så harjag inga blogg adresser att gå till såskriv gärna en kommentar och skriv eran blogg adress där och ditt riktiga namn så blir jag glad.

Nu ska jag sova efter som jag ska upp tidigt imorgon.
Mera info om min 18-års dag kommer i morgon.
Kram kram