Igår kväll var det klubb tävling på Mariefreds ridklubb.Egentlige skulle jag ha haft dressyr träning för Madeleine men då dom hade råkat bokat in en klubbtävling den dagen så fick jag passa på att öva program ridning. Det är ju också nyttig träning.
Jag vågade mig på att rida en La:3 på lånbana och det var min första LA någonsin i dressyren.
 
Det kändes rätt bra men fick en dålig halt och ryggning i programmet. sen en taktmiss i mellanskritten...
Men det är saker man alltid kan bli bättre på. Är sjukt nöjd endå och när jag fic reda på procenten så vart jag nästan lite chockad...65 %!! Och det gav mig en tredje placering! Så otroligt kul!!
 
 
Förra veckan drog jag igång med hoppträningarna igen för Ann Lindblad (min hopptränare). Förra tränings tillfället kände jag mig så piskad och jag kände mig så dålig på att rida! Jag och min tränare har nu kommit överrens om vad som behöver jobbas på för att uppnå bättre resultat. Det är att min sits måste bli bättre. (alltid min sits som dummar sig!!!!) och att jag måste bli bättre att trampa ner hälsarna över hindret och inte hamna på tå. Inte kasta mitt överliv framåt så mycket och min eftergift ska inte vara för överdiven och speciellt inte få ut armbågarna åt sidorna. Sen tränar vi på att Aida ska få bättre språng kurva över hindret och vara med frame för skänkeln.  Nu under den tiden som är kvar på året är det hårdträning med dom här sakerna för att sen i början av 2016 kunna bege sig ut på tävlingsbanorna igen. 
 
Nästa tränings tillfälle är på Måndag! Jag är spännd på vad som kommer att sägas då!
NU var det ett tag sen jag skrev här. det är inte så att jag glömt bort men dels så har inte tiden funnits och jag har själv brottats med ett problem som jag lider utav . Aida har även fåt en ofrivillig viloperiod då hon var dålig i augusti och september och nu i oktober har vi börjat komma igång igen. Så har inte funit så mycket att skriva om heller.
 
Nu har det börjat rulla på som förut så nu kommer jag ha massa roligt att berätta.
Det kommer blandannat komma upp vad Aida och jag behöver jobba på i hoppningen nu och vad vårat mål kommer bli innan året är slut. 
Det kommer även dyka upp ett inlägg om gårdagens tävling och film på ritten.