Nu är jag anmäld till årets första Lokala tävling! Den kommer att äga rum på Strömsholm i deras röda ridhus och dom som arrangerar tävlingen är Stora Ekeby Ridklubb. Den kommer att vara den 15 mars så om ungefär 3 veckor. Då jag känner att jag kommer få bättre träningsmöjligheter nu så kommer det här bli toppen! Längtar till tävlingen!
 
Hej på er! Jag vet att det var ett tag sen jag skrev något här på bloggen men har dels varit så trött på kvällarna att orken inte har funnits plus att jag har haft annat för mig som jag varit tvungen att prioritera.
Träningen går bra med Aida i alle fall. Var ute och red idag efter jobbet och hon kändes mycket fin. vi tränade övergångar och tempoväxlingar.
Jag har även blivit bilägare nu också och har köpt mig en alldeles egna bil! Nu ska jag bara köra det där utökade b körkortet så kan jag dra tyngre med bilen.
På lördag nu så flyttar jag och Aida till ett annat stall. Det ligger på samma avstånd från mig som stallet vi står i nu är. Så det blir inte längre för mig att åka. Det här stället vi ska flytta till har ridhus och utebana. Dom har även en rakbana som är perfekt om man vill träna intervall träning eller kondition. På fredag ska jag gå igenom alla utrustning och rensa ur lite gammal om det behövs och packa ner det i kassar för att sen smidig på lördagen kunna åka iväg till nya stället.
Imorgon ska jag till in tandläkare igen för att den här gången fullfölja min tandoperation. Som jag längtat!!
Uppdateringarna ska bli bättre från om med nu. Och bara så ni vet, kommenterar ni flitigt blir det bättre och fler inlägg! Enjoy!
Lördag :
I Lördags så red jag ett dressyr pass på ridbanan. Tanken var första att rida ut men beslöt mig endå för ett pass på banan. Hon kändes lite trulig i munnen och vart lite hängande i mellan åt men försökte få ett bra stöd på yttertygeln och att hon skulle bära sig själv. inte att jag skulle bära runt hela hästen i handen. Jag varierade storlekarna på volter och gjorde både stora och små volter. Dom små volterna är jobbigare så försöker allt samla ihop ett tryck ifrån bak så hon orkar gå runt sitt inre bakben. Jobbigt men nyttigt! Ställde henne även utåt ibland när vi gick på volterna så att hon inte flyter ut med bogarna och för att göra en check på hennes form och lydighet.
 
Söndag:
Efter att ha sett alla duktiga ponny ryttare på sina hästar och hur bra dom flesta satt på sina hästar så kände jag att jag behöver träna mer på min sitts. Speciellt att hålla stilla underskänkeln! Så beslöt mig för att rida barbacka. Då jag var väldigt trött efter att ha varit och jobbat hela dagen så red jag bara i ca 30 minuter och gjorde inte större pass utav det hela. Hon fick motions rida kan man säga. Hon fick gå i alla gångarter och vi körde även lite förvänd galopp i korta perioder. Hon kändes mycket finare på söndagen än vad hon gjorde i lördags . Det ska bli kul att få känna hur hon känns idag!