Nu har jag nyligen kommit hem från boda borg.
Fan vad sjut jag är i hela kroppen!! jag menar verkligen hela kroppen. Hjärnan är helt mosig och rösten är typ borta. Jag kommer ha sjuk träningsvärk imorgon. Jag ser inte fram emot det!!!

Bilder från besöket kommer upp senare idag eller imorgon Det är ju endel bilder trotts allt.
Nu ska jag äta middag och sen ut till stallet och fixa ordning där ute. Jag har verkligen ingen lust, men jag måste...

Får se om jag somnar i stallet eller om jag klarar mig in innan jag kolapsar.

Men som sagt!! mat först!

Jag som rider ut när det är mörkt använder ju gärna reflexer då. Och jag har sett att alla sätter sina benreflexer på hästen olika när dom har skydd på benen.

Jag sätter mina reflexer såhär på benen när jag har skydd.

Men jag här även sett att folk sätter det såhär på sina hästarser ganska sjukt ut om du frågar mig.
Visst jag kan sätta ovanför skydden, men det gör jag bara när jag har strykkappor bak (korta) om jag har långa sätter jag dom precis som bild nr.1


Såhär sätter jag på reflexerna på bakbenen när jag har skydd.

Hur sätter ni era benreflexer, har ni sätt någon som satt reflexerna annorlunda??

Godmorgon!!

Som jag skrev igår via mobilbloggningen så funkade inte mitt internet, men nu funkar det igen så jag skriver inlägget jag skulle skrivigt igår kväll i stället ;)

Jag tog ut båda hästarna på en ridtur på kvällen. Efter som det var mörkt så satte jag på dom och mig själv reflexer. Jag skrittade mestadels men jag gjorde inslag av trav också. På Plaza red jag med bett idag. Och "mamma mia" så bra hon gick!! så lätt i handen och fin form. Hallå, mina hästar ska ju vara trånade och hisspiga nu när dom haft sin vintervila. Inte såhär fina!? Visst, det märks ju att dom är otränade då dom inte orkar bära sig så pass länge en bara några meter, men det gör ju inget!!


Och jag tror verkligen narasja trivs i hackamore. Hon brukar kunna ligga i handen ibland men med hackamore arbetar hon jäte fint och är superlätt i handen!

Åh vad man blir glad är det går bra!!


Nu ska jag ut till mina hästar och morgon fodra och släppa ut dom i hagen!