Imorse fick jag ett sms ifrån min häst massör att hon fått magsjuka och ligger sjuk hemma. Hon skulle ju egentligen komma och massera Aida idag klockan 11 men vi fick helt enkelt blåsa av den tiden och ta en annan tid och då bokade vi in den 2 januari klockan 13. Passar utmärkt för mig för då har jag även hovslagaren den dagen  fast på förmiddagen ! Då kommer även Aida få 4 broddar i fötterna så jag slipper vara orolig för att hon ska halka. Försökte brodda dit två broddar på varje hov idag men var så mycket skit i hålen att det inte gick... får hålla ut några ridpass till med bara två broddar. får helt enkelt rida exra försiktit och undvika onödig halka.  Därör ska vi åka tillridhuset på onsdag. Tanker är det i alle fall...
Eftersom jag har varit borta några dagar nu så har jag varit både häst lös och hund lös. Igår kväll var saknaden stor och på förmiddagen när jag träffade min hund var otrolig! Vart så glad av att känna min lurrviga boll i min famn igen. Så mjuk och go ! Och sen när jag äntligen träffade aida var jag otroligt glad där med. Då min medryttare skulle möta upp mig i stallet så hade hon redan mockat och fixat i stallet så för mig var dte bara att ta in Aida. Det fick bli en barbacka tur idag på banan. Hon kändes otroligt fin och jag kunde inte hålla mig från att rova galoppera en långsida ner. Att få ett sånt bra pass kan förgylla dagen extra!
 
Efter att fått tillbringa några timmar i stallet med min älskade häst åkte jag sen hem och myste gärnet med min lilla hund tillsammans med min sambo som även han har saknat Zita.
 
Nu har jag kommit hem ifrån min lilla semester med min sambo och har nu sat mig till rätta vid skrivbordet för att planera det nya året.
Nu är medlemskapet förnyat på min klubb jag ska tävla för och även häst licensen är förnyad och min ryttar licens är även den förnyad och betald.
Imorgon dras alla räkningar också då är allt officelt inbetalt.
Imorgon blir det att gå igenom trnasporten i verkstan för att på onsdag sen åker vi iväg till ridhuset för att träna lite mer. Kom ju på förut att jag fortfarande har sommardäck på transporten så det MÅSTE ju bytas!
Ska ringa en verkstad imorgon för att kolla upp det hela!!
 
Känner endå att jag fått mycket gjort idag och allt känns förberett inför det kommande året!