Nu är jag klar i stallet. Ska snart ta bussen hem till stan. Ska bli skönt att komma hem och sova min min sköna säng.

fast min buss går inte för en 20:27 så jag kan ta det hyffsat lugnt.
Ska ta in hästarna nu efter inlägget och sen byta kläder. Och sen bara vänta ut tiden....

Jag tog bara bort andra framskon på Plaza och sen red jag. Fan det behövs krafter att ta av en sko kan jag lova. Ridturen gick hur bra som helst. Ni vet Linda Heed??  Inte, Jaja, hon är en hoppryttare som tävlar internationellt  och är ganska känd. Hon tävlade i globen förra året och falstebo horse show och lika så göterborg.

Jag står ju väldigt nära Lindas stall så jag rider förbi där nästan varige dag och idag när jag red förbi var hon hemma från tävlingarna och precis när jag red förbi så öppnade hon dörren och Plaza blev rädd och då gick hon farm till min häst och klappade henne på halsen för att lugna henne då och sen tyckte hon att min häst var fin. Hihi!


Linda Heed

Linda Heed på Falstebo och hoppar sin häst COLUMBUS

Nej nu ska jag ut och fixa mina hästar, sen hem.
Hörs sen när jag kommer hem
Nn har jag nyss kommigt ut till hillesta och har stoppat i mig lite mat. Ska nu gå ut till stallet och se om jag kan ta bort Plazas skor så jag kan rida henne idag. Efter som det är så mjukt i marken så kommer inte hon öma något. Jag tar bort hennes skor för att hon har tappat en och hovslagaren kommer kanske ut imorgon.

Utvecklingsamtalet gick bra som jag hade idag.
Mamma blev lite arg på falk för att... ja, jag vet inte riktigt. något var det som jag har förträngt.

Nej nu ska jag ut till stallet.
Hörs igen senare
hej då
Jag gick i alle fall och la mig igår kväll. Orkade inte med läxorna

Hade hoppträning i morse och det gick super bra. Vi hoppade 1.00 och 1.10 och det är det jag ska hoppa på söndag.

Skulle ringa en person idag från haninge och prata om tävlingen.
För jag har inte fått upp proppen ute på hillesta för att se när det senast ska senast vara inbetalt. Och fick upp det på den hära datorn hemma i stan och då sågjag att det skulle senast vara inne den 25 mars. Och det är ju den 31 mars idag. Och man skulle då betala 100 kr extra per klass. Och jag ska hoppa två klasser. Alltså 200 kr extra.

Jag är ledig idag från skolan. Eller jag ska dit halv 3 för utvecklingsamtal men annars är jag ledig. Så jaghar inget bättre för mig nu så jag sitter här. Ska faktiskt kola lite på läxorna och se om jag kan göra något. Men jag pluggar bäst i mitt rum men jag tycker det är skönt att skriva på datan så jag får se hur jag gör.

Ha det så bra alla.
Hej då