Idag vart det också en promenad med min stjärna. Vi gick ungefär 30-40 min. Var mysigt att ta en promenad med henne i vår solen.  även om det var sol och varmt ute så gick vi endå i regn som sen gick över till hagel...  Inte så kul! Men aida kändes nöjd!  Imorgon är tanken att jag ska rida henne. Vi får se hur hon känns i kroppen och i benen innan jag bestämmer mig helt imorgon. 
Men det kan snälla vara slut på allt regn nu! 
I söndags fick Aida massage av min duktiga hästmassör Li. 
Hon kändes väldigt fin i lördags när jag red henne och då red jag henne väldigt lätt. Gjorde inget jobbigt pass utav att hon fick gå ur sig sin träningsvärk ifrån hoppningen som var i torsdags och hon fick gå i alle gångarter och bara vara nöjd där. Hon kändes i allefall grymt fin!
Li tyckte hon hade musklat på sig bra i kroppen och var lite små spänd i vänster bak lår och höger sidan vid ländryggen. I övrigt var hon mycket mjuk och fin. Hon fokuserade på att ta bort spänningarna där dom satt och aida släppte sina spänningar fort och det krävdes inte allt för mycket knådning för att få loss det. Det tyder på att hon svarar väldigt bra på behandlingen och har bra återhämtning och är frisk i övrigt i kroppen. 
Vi kollade även upp sadeln jag har och den satt bra men kunde sitta ännu bättre med en padd under så det ska jag köra med nu ett tag för att se hur det känns! 
 
Jag ska fortsätta med samma träningsupplägg och samma tänk. Fortsätta vara noga med att stretcha henne efter hårda rid pass och täcke henne varmt om det behövs. 
 
Har gått promenad med henne i måndags (igår) på ca 20-30 minuter och även idag ska jag även gå en promenad på 20-30 minuter.
Imorgon , om hon ej är varm i benen eller hovarna, så kommer jag att rida ett pass för att känna hur hon känns och kunna lägga upp den kommande tränings planeringen.
Älskar att planera träningar och hur jag ska lägga upp allt arbete. Är väldigt noga med upplägget för att få en sån bra kurva som möjligt. Det gynnar oss båda i längden. Om allt känns fina och bra på onsdag så kommer jag nog även hoppa i slutet av veckan.
Hon känns verkligen på topp nu! Ser fram emot denna säsong!
 


Igår var det dags för ett pass i ridhuset.  Hon fick ju vila i tisdags vilket gjorde att gårdagens ridpass vart ett pass med mycket fokus på lösgjordhet. Hon var lite halv stel och små tubg men efter en bra framridningen och varit noga med vad jag vill så går hon som en klocka mot slutet.  Kunde bara rida med sitsen och hålla om med benen och bara njuta utav att känna energin under mig.  Jag gjorde även några galoppombuten då jag vet att det är Aidas svåra grej och då gjorde jag byterna utan en bom.  Hon gjorde hälften av byterna fina och rena och vissa av dom bytte hon bara med fram...  Det är svårt det där men med mer träning så borde det tillslut sitta!!  Hon vart lite svettig och fick massa borstning och kel när hon kom in.  Hon såg själv väldigt nöjd ut efter ridpasset!