Hej hej.
Igår blev det ingen bloggning , och dom andra dagarna har varigt extremt dåliga.
Jag ska skärpa mig nu, helt ärligt!

Sitter  i skolan just nu , gör ett ganska stort arbete i Utveckling, livsvilkor och socilisation. Man ska hitta dom olika utvecklingsteorier.
Det är riktigt svårt eftersom man inte hittar något på internet.

Ska jobba nu.
Hittat mitt internet :D
Förresten, god morgon!
Försov mig lite efter som jag var tvungen att duscha och tvätta håret i morse och det ska hinna torka, så behöver i alle fall minst en extra halvtimme. Fick springa till bussen , men missade den så jag fick ta kvart i 9 tåget till skolan. Kom till skolan 9 och skyndade mig till lektionen, men inte var läraren där inte, nee , utan hon var på möte och skulle ta närvaro halv 10... men greyen är den att våran lektion slutar 5 i halv... vet inte riktigt hur min lärare har tänkt,om hon har tänkt alls...

Ska göra en uppgift som vi fick i stället för lektionen. Vi ska typ göre en turist informaton i södertälje, vad och vart man kan äta. Vad det finns för aktiviteter att göra occh sen ska vi splanera ett resemål som inerhåller allt från matställen, sktiviteter och hotell.
Det känns ganska stort och det ska vara klart tills på torsdag.
Men ju snabbare man blir klar med det , desto lugnare blir det i skolan (då det är sjukt stressigt just nu)!

Nej, ska då ta och göra arbetet då.

Hejsan.
Nu ska jag ta och förklara varför min uppdatering har varigt så dålig och varför det kommer bli lite dålig uppdatering framöver.
Min lilla datas internet har jag ingen aning om vart det är. Har förlite tid för att hinna blogga ,med skolan och stallet. Måste ha ett annan liv en bloggen you know.
Men när jag har hittat mit internet och får tid s självklart bloggar jag. Det är bara det att skolan ar så himla mycket tid. När det hela har lugnat ner sig så är jag tillbaka precis som förr!

Idag har jag bara tagit det lugnt. Varigt i järna och sen ut till hästarna. Ewelina red med mig och hon ska rida mina häsar nu i 2-3 veckor. Så kommer ha mer tid till skolan då. Ewelina fick rida båda hästarna en liten tur och sen fick hon hantera Aida lite. Gick supebra. Tack så jätte mycket för att du vill hjälpa mig! <3

Nu ska jag leta reda på något och äta.
Puss och Kram <3