Har haft en sån liten fantasi för att kunna blogga så jag har tagit ett regäl blogg paus nu och det känndes som det behövdes. Men nu känns det som glöden är tillbaka och jag har massor att berätta känns det som.
Praktiken är slut nu och skolan har börjat igen, känns bra att komma in i dom gammla rutinerna ävenom det inte varar så länge. Idag ,tisdag, var nämligen veckans sista skoldag. jag är nu ledig från imorgon så det  kommer bli en riktigt långhelg, skönt!

Idag så hade jag ingen träningpå morgonen då mamma skulle vara i stockholm kl 10 så jag kunde ta det väldigt lugnt. Jag han se en film , YES MAN och det var faktiskt rolig men jag trode den skulle vara roligare. Den roligaste filmen jag har sett hitils är nog "the love gury" Då fick jag många skratt!

När jag började skolan vid 12 idag så såg klassen på en film "döda poeters sällskap". En ganska skumm film och långtråkig men efter det så slutade vi så vi slutade runt 2 tiden så mamma och jag åkte till Weda (jag körde) och besökte stigbygeln för att fråga om mina tretor (tretorn) stövlar. Jag ska prova ett par imorgon och sen hämta mina back on track skydd till Plaza.

Åkte sedan ut till stallet och där är jag nu. Råkade somna direkt när jag kom ut och vaknade runt 8 och då var det bara att byta kläder och gå ut till stallet.
Nu ska jag troligtvis ta något att äta då jag känne rmig vrålhungrig så jag hoppas attd et finns något att äta.
Kollar på lost med och det ärlika ´förvirrande som vanligt, varför inte bara skaffa fram en bra lösning på det hela och sen läggt serien ner. jag tror inget fattar egentligen vad som händer i den serien. jag följde den förut, typ sesong 1 men nu är det väl sesong 4 och jag fattar inget alls. Låt alla bara komma hem och sen slut på historien eller att någotmänniska vaknar upp från en drömm, what ever bara den tar slut!

Food time for me!
nu har man jobbat lite. Har ridigt slawer ochd et gick jätte bra.
Nu har silje kommigt och jag tänkte vara lite social med henne men vi hörs senare ikväll.
Kram hej då
Förlåt att jag inte skrev igår men jag var så himmla arg igår.
Var så ledsen och arg. Kanberätta senare vad som hände.

Sitter nu påjobet och inte görså mycket för mig.  Tog medmig min lilla data för att fördriva tiden på lite segare stunder och det verkar ju gå bra.
Uppkopplingen är ju inte den bästa här men den duger.

Jag och mina "arbets kamrater" har presic blivigt klara med stallet och ska ta och fika nu och kaffet håller på att bryggas. Själv dricker man cola.

Nu ska jag och camilla kolla på resultat listan sen i fredags sen dom var och tävlade i färingsö för hästmästerskapet för ridskole hästar.

ha det så bra så hörs vi lite senare.