Trodde den här fredagen skulle bli bra. Den började med jobb som vanligt men på eftermiddagen åkte jag och mamma till Segeltorp för att kolla på en bil. Så dagen började väldigt bra! Skulle äta tacos ikväll med min älskling som jag såg fram emot och allt kändes väldigt bra!
Åkte till stallet då för att bege mig ut på en ridtur med Aida men märtke då att hon var varm i vänster bak hov...igen... Hon blir tydligen det efter massagen av någon konstig anleding. Hon fick samma sak förra gången nämligen.... Om hon inte känns fräsh imorgon får jag helt enkelt stryka mig ifrån tävlingen i helgen... Jätte tråkigt då jag sett fram emot detta så länge....
Gick en promenad med Aida på ca 20 - 30 minuter och då gick värmer ner men den gick inte bort helt. Får som sagt se hur det känns imorgon...
Sen när jag väl kom hem möttes jag av en pojkvän som troligtvis lider av någon magsjuka eller så.  Gjorde tacos i min ensamhet på kvällen sen medans min andra halva somnade i sängen.... nu vågar jag knappt väcka honom....
Lite halv tråkig dag men som endå slutade rätt bra i sin helighet!
 
Nu blir det lite tv tittade av något slag med hörlurar på eller avstängt ljud sen blir det nog sängen för mig också. Känner mig rätt sliten och trött faktiskt! 
 
Så där. JO jag vet att det varit lite dött här på bloggen dom senaste dagarna. Men har haft saker som har gått i ett senaste dagarna så bloggen har fått lida lite.
Jag ska göra er lite uppdaterade om vad som har hänt dom senaste dagarna.
 
I tisdags så var min massör ute och gick igenom Aida. Hon känd lite stelhet på högersidan an ländryggen och ryggen men hon masserade bort det och det gick fint att arbete bort tyckte hon. Inget större problem enligt henne. Sen fick Aida sin elchock behandling. Hon satte som små plattor på varsin sida av korset och sen började dom arbete. Jag frågade Li hur det kändes för hästen och hon beskrev det som att det kryper lite i muskeln, som när ens fot har somnat och det börjar komma till liv igen då sticker det lite i foten och kryper. Ungefär så kändes det. Det här gör nämligen att cellerna i musklerna får en snabbare återhämtning och har lättare att återuppbygga sig. Har hästen muskelskador eller likande är detta toppen! Aida var lite skeptisk i början men sen började hon slappna av mer och mer.
Li tyckte även Aida ser bättre och bättre ut och hon tycker att det går åt rätt håll. Hon har breddat sig bra över ryggen och höjd skillnaden hon hade bak på rumpan har blivit så mycket bättre.
Så kul att höra! Känner ju att Aida känns så mycket finare i ridningen och har blivit stadigare att rida och mer liksidig vilket är toppen! Nästa återbesök är om 8 veckor och då har vi börjar komma igång och tävla och träna mera så då ska det bli kul vad hon säger om hästen då!
 
Igår fick Aida en promenad då dom gärna ska promeneras dagen efter då dom kan bli lite ömma i musklerna efter en sån behandling. Men idag ska min medryttare ta Aida och rida ett någorlunda lugnt pass då jag ska till Tandläkaren idag och kommer bli sittandes där några timmar.
 
Igår kväll när jag loggade in på TDB (Tävlingsdatabasen) för att anmäla mig till tävlingen den 8 mars i Botkyrka så möttes jag av fulla klasser. ALLA var fulla och man kunde inte ställa sig som reserv heller. Anmälan hade öppnat den 24/2 och jag loggade in 26/2 och anmälan hade då bara varit öppen i 2 dygn typ. Och det var redan fullt!! Det trodde jag aldrig att klasserna skulle ta slut så fort!?
Så nu får jag planera om tävlingarna och sätta alarm på när anmälningstiden öppnas så jag inte missar såntdär igen.
Troligen så kommer jag nu starta den 15 mars i stället på Strömsholm... Den anmälan är inte öppen ännu så kan inte säga att det är spikat ännu men planerna lutar ditåt...