Nu är filmen slut  och den var faktiskt jätte bra. Flickan fick sin man "...och dom levde lycklia i alla sina dar". Hon som spelar Milly filmen , Mandy Moore , är en fantastisk skådespelare. Hon har däremot varigt med i filmen Chasing liberty och den är också väldigt bra! och jag ska gå ut en sväng med lillen nu och sen ska jag nog sova. Ska upp tidigt imorgon för då ska mamma och jag åka ut till landsort för att plocka och städa lite. Ta hem lite grejer där ifrån.En härlig sommarbild på huset.
Kanske blir sista gånge jag är där ute nu... eller nej kanske inte. Men en av dom sista  (kan man säga så)

Jaja, god natt på er så hörs vi imorgon.
Håller just nu på att kollar på denna film på 4:an och den verkar bra.

Jag såg bara slutet i onsdags hos en kompis (Emma) och då verkade den inte alls bra. Men nu när jag ser den från början verkar den superbra.

Och sen kliar det i handen... då ska man spela på lotto eller skrapa triss för då kan man vinna. Det brukar sägas så i alle fall.

Nu ska jag äta lite choklad (försöka snarare då jag har en blåsa under tungan och sen har jag bitit mig i läppen) och kolla klart på filmen.

Åkte till ridhuset och hoppade.
Det gick skit bra!!
Vi hoppade en oxer som låg på 90. Hade också två galoppbommar framfrö för att hjälpa henne lite.
Jag var supernöjd!
Lastningen dit gick superbra, men där emot lastninge hem gick mindre bra... Men mamma kaste lite sand på henne och då gick hon in. Sen när vi väl kom hem så övande jag lite på att hon skulle gå in och ut några gånger innan hon fick gå ut i hagen igen. Då gick det bra igen.
Jaa, Plaza var som sagt väldigt duktig idag, precis som igår.
Min lilla stjärna!!

Lite bilder på henne (ej på hoppningen men andra från avskrittningen)


Nu ska jag vila lite, och sen ska jag ut vid 6 igen i stallet för att fixa det sista.