Idag var tanken för att ta en uteritt.  Men då det har töat jätte mycket här så har det i stället blivit jätte isigt på flera ställen ute på vägen. Då ridbanan såg bäst ut så vart det ett pass där i stället. Jag kunde inte rida så fort eller så avancerat då det även var halt och isigt på sina ställen där också. 
 
Jag jobbar först i traven och red henne lång och låg och att hon skulle vila på travstegen.  Det är jobbigare än vad man tror!  Jag varierade med att gå på fyrkants spåret och stora volter. Efter ett tags travade så körde jag lite galopp och körde hela tiden säkert då jag galopperade på långsidorna och travade på kortsidorna.  Ibland tog jag ner henne i skritt för att träna den också. Vi avslutade med lite skritt träning och våra bakdels vändningar / skritt piruetter.  att flytta sig för vänster tycker hon är svårare.  Höger är lättare!  
 
Hon frustade på fint idag och hon kändes väldigt fin också i kroppen.  Imorgon är det äntligen hoppträning för Peter Eriksson. Ser fram emot det!  
I torsdags var jag i ridhuset och hoppade. Fick med lite filmning som jag försökte klippa ihop till ett klipp men jag hade ingen musik att lägga på. Men nu verkar jag ha lärt mig hur man lägger in flera små klipp till ett långt. Stor applåd till mig då jag aldrig har vetat hur man gör. 
I framtiden kommer säkert fler sånnahär klipp att göras men just nu får ni nöja er med mina "test" som inte har något ljud , haha!
 
 
Idag var det tävling på min hemma klubb på Södertälje ridklubb. Jag startade två 100-100 för att känna att vi hade hoppsprång i oss och att det kändes som en bra uppladdning inför kommande tävlingar!
 
På framridningen var hon i men klonkade till på räcket en gång. ingen rivning men hon klonkade i. Jag tog inte allt för många språng på framhoppningen då det inte känns nyttigt att nöta runt där . Sålänge hon får i sig några språng i kropen och hon vet vad höjden ligger på så tycket jag att sitta och nöta runt hästen så den blir trött är bara onödigt. Sen om det uppkommer problem så ska man såklart göra om och göra rätt men känns det okomplicerat så är det bara att köra. 
 
Första starten var hon väldigt framme och tyckte nog det var rätt kul att få komma iväg och tävla. En fin runda enligt mig men hon var dock i två hinder och klonkade....Suck! Hon får sluta ta och vara så nonchalant emot bommarna. 
Det slutade med 0 fel och inom maxtiden så vi fick rosett!
 
Andra starten joggade jag henne imellan och sen in igen. Hon var nästan ännu mera nonchalant nu emot bommarna och klockande i flera st... Vissa språng gjorde hon super fint och andra var hon i...så typiskt!!
Men det slutade med 0 fel och inom maxtiden så fick rosett nr 2!! 
 
Tappra försök och hon grejade det!!
 
Det blir mer träning nu för att få henne att få upp tassarna ordentligt och att hon ska sluta vara så nonchalant!!
 
Bjuder på bilder från första starten och film ifrån andra starten.