Jag har riktigt försummat bloggen senaste månaderna. Inte varit inne på flera veckor och kommentarerna jag har fått har jag inte läst för än nu.. känner mig så dålig! Så en ursäkt till alla er som väntat på svar!

Jag har haft fullt upp så jag har knappt haft någon tid till att hänga vid datorn. Men nu när det nya året närmar sig så ska jag försöka hålla bloggen så uppdaterad som möjligt!

På dessa månader som jag varit borta så har Aida och jag trappat upp nivån lite mer nu. Vi tränar 2-3 ggr i veckan för tränare nu så jag får koll på det mesta innan Januari. Jag hoppar 1-2 ggr i veckan för tränare annars kör jag dressyr för min tränare 1-2 ggr i veckan.
Licenserna som man måste ha för det kommande året är redan betalade och klara så jag väntar bara in det nya året nu!

Aida har verkligen mognat i sig själv nu och det händer mycket under sadeln nu. Så sjukt kul! Jag har fått mera kroppskontroll och jag rider nu mer på teknik än vad jag gjorde förut. Både i dressyren och hoppningen. Bett bytet har hjälp något så otroligt då jag fått en helt annan häst i handen. Nu suger hon tag mer i handen och vi kommunicerar bättre. Jag har fortfarande lite problem med att peka tån framåt med höger foten då den gärna vill peka utåt. Men vi kämpar på, är små saker som behöver fixas till.

Jag har för höst terminen haft avslutnings träning för Peter Eriksson och tanken är att jag ska fortsätta träna för honom i vår igen men då i en lite mer avancerad grupp.
Han tycker att det har blivit STOR skillnad på hästen och på mig från i början av terminen. Jag rider bättre med min kropp och har fått mycket bättre händer även om jag kan bli lite lösare i axlarna... Mina skänklar är som natt och dag emot hur dom var förut. Så jag är så glad över att ha fått chansen att träna för så duktiga tränare. Det kan ju inte bli annat än bra!

Nästa vecka är det avslutnings träning för både dressyren och hoppningen. Sen ska hon få gå lite mer lugnt i skogen men uteritter och så för att sen efter nyår spänna bågen och kolla oss i trim till första tävlingen för året. Jag har en tävling som jag har sikta in mig på men vi får se om den blir av. Den är nämligen väldigt tidigt på året...

Kommentera

Publiceras ej