Vi var på återbesök den 11 med Narasja på strömsholm med benet.

Vi åkte vid halv 9 från stallet och när vi var i Eskilstuna åt vi frukost på McDonald´s ♥. Men mamma glömde beställa toast till mig...

När vi väl var framme så var vi dom ända där. Vi blev snabbt upproppade.
Narasja fick först springa i hältgången. Vi skrittade bort och travade på tillbaka vägen och hon var halt. (såklart)
Vårat veterinär (Anders) sa att benet var väldigt svullet. Han trodde inte det skulle vara så svullet som det var... Vi tog lite röntgen bilder på knät och den främade kroppen" syntes inte till. Där emot såg han att det börjades bilda en pålagring, men den läkte fint. Vi gick då in till ultraljudsrumet och ultraljudade knät. an såg mycket vätska och sen tycktes han se någon inflamation också. Han ville ta ett ledprov från knät men där är man ju där inne i leden och irreterar igen så han ville inte ta dne risken. Men med lite om och med så gjorde han det i alle fall. och det var så pass svullet att han inte kunde ta provet.

Men han sa att det var på väg att läka och efter som narasja är till åldern så kan själva läkningen ta ite längre tid än vad det skulle ha gjort med en 10 åring.

Vi frågade om hon kunde bi riden mera eller hur denna skada kunde påverka hennes förmåga til ridhäst. (vi ska ju sälja henne) Och han sa att dte var för tidigt att tala om hur det ska gå.

Men vi ska tillbaka dit om 3-4 veckor igen och då ska vi se hur det går.

Hon fick i alle fall Metacam nu som hon ska få en gång om dagen.
Hon får också gå ut i stora hagen med fortsatt promenering morgon och kväll.

Kommentera

Publiceras ej